Regler for konkurrencen

”Bedst i Nordjylland”

Restaurant-dyst

Alle optagne restauranter I Den danske Spiseguide kan tilmelde sig.

Der stilles derudover 2 wild cards til rådighed for ikke optagne.

Lodtrækning til den indledende runde foregår mellem de tilmeldte. Der er offemtlig adgang til at overvære lodtrækningen.

1)  den først udtrukne vælger hjemme eller ude bane til den fælles performance.

2) Der aftales indbyrdes samme set up for dysten i antal retter /antal vine) .

Ved hvert arrangement stilles værdien af 4 pladser pr restaurant  til arrangørdisposition for adm inistration o a omk, præmieandel etc.

Desuden er dommerbordets deltagerne u.b.

Vindere af indledende runder, der afholdes i perioden november 2017 –jan. 2018 mødes i 4 kvartfinaler (februar/marts)

Semifinaler afholdes over 2 arrangementer marts/april 2018.

FINALEN AFHOLDES PÅ NEUTRAL RESTAURANT I april/maj 2018, aftales senere.

Vinderen får kr 25.000 og den anden finalist får 15.000. (*)

Der udstedes diplomer og diplom også til hele konkurreforløbets bedste  snacks/appetizers, forret, hovedret, ost/sødt.

Uvildigt dommerpanel (Den danske Spiseguide ansvar)udpeger vinderne med efterfølgende åben intern formidling af resultat.

(*) De deltagende restauranter har i fællesskab besluttet, at der i år ikke forventes præmiebeløb udbetalt for finalepladserne. De finder, at æren ved at være finalist er det vigtigste, ikke pengebeløb.